Film

Video: Lego Movie – Superman, Batman i Ninja Turtlesi u zajedničkoj misiji

Foto: Facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Facebook.com
Foto: Facebook.com

Lego Movie donosi dugačak popis superjunaka na okupu, doduše u malo drugačijem izdanju od onoga na koji smo navikli. Superman, Batman, Ninja Turtlesi, Wonder Woman i mnogi drugi zajedno će se naći na velikom ekranu, početkom sljedeće godine, ispunjavajući posebnu misiju.

Ovaj pomalo rizičan pothvat redatelja Phila Lorda i Chrisa Millera te scenarista Dana i Kevina Hagemana objedinjuje čari i veselje adaptacije dječjih najdražih likova i ljubavi prema legićima, kao i komične elemente i sasvim drugačiji uvid u heroje koji se bore protiv zla za odrasle.

Radnja ovog 3D animiranog filma prati Emmeta, sasvim običnu minijaturnu Lego figuru, koji živi po pravilima, a greškom je identificiran kao izvanredna osoba u čijim je rukama ključ spašavanja svijeta. To spašavanje uključuje epsku potragu s ciljem zaustavljanja zlog tiranina za što je Emmet apsolutno i beznadno nepripremljen.

Prema dosadašnjim informacijama glasove će animiranim likovima posuditi: Chris Pratt (Emmet), Morgan Freeman (Vitruvius), Will Arnett (Batman), Will Ferrell (President Business), Liam Neeson (Bad Cop), Alison Brie (Uni – Kitty) te Nick Offerman (Metalbeard). Warner Bros najavljuje da će film izaći u kina 14. veljače sljedeće godine, a ako je vjerovati traileru akcije i smijeha neće nedostajati.

Be social

Komentari