Film

Fanovi nervozno grizu nokte zbog Teenage Mutant Ninja Turtles filma

Foto: facebook.com
Vrijeme čitanja: 2 minute
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Snimanje nove ekranizacije Teenage Mutant Ninja Turtles započelo je ovih dana na ulicama New Yorka gdje su na setu viđeni Alan Ritchson kao Rafaelo, Pete Ploszek kao Leonardo, Jeremy Howard kao Donatello i Noel Fisher kao Michelangelo. Najviše pažnje privukla je Megan Fox koja se konačno pomirila s Michaelom Bayjom te si time osigurala ulogu prijateljice Kornjača, novinarke April O’Neil. Casting još uvijek nije potpun niti služben jer mnoga pitanja nisu odgovorena. Naime, još se ne zna koga ustvari glumi Kanađanin Will Arnett, ali sudeći po prvim slikama sa seta, utjelovljuje Aprilinog kamermana, Vernona Fenwicka. Neimanovana uloga pripala je i Williamu Fichtneru, poznatog po ulogama u filmovima Armageddon, The Dark Knight, The Lone Ranger i seriji Prison Break. Zasad je poznato samo da će utjeloviti kultni lik iz TMNT-ovih stripova.

Logično, prva pretpostavka je da će Fichtner glumiti legendarnog Shreddera, najvećeg protivnika četvorke iz kanalizacije. Međutim, teorija je na klimavim nogama zbog činjenice da je Shredder Japanac dok je prilično očito da Fichtner to nije. Unatoč tome, više je nego poznato da filmske verzije ne slijede slijepo originalne priče iz stripova pa je skroz moguće da ipak vidimo slavnog negativca. Druga mogućnost je da utjelovljuje Baxtera Stockmana, zlog znanstvenika koji se nekoliko puta udružio sa Shredderom. No i tu se javlja problem: Stockman je u originalnoj priči zamišljen kao Afroamerikanac pa se nagađanja nastvljaju.

Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Otkad je objavljeno da film režira Jonathan Liebesman (Clash of the Titans, Battle: Los Angeles) te da će Danny Woodburn (Seinfeld, Watchmen) glumiti kultnog Splintera, puno ljudi je uperilo oči u ovaj film. Većina fanova je skeptična i ne zna što očekivati pa ne bi bilo loše da Liebesman i Bay iznenade ljude fantastičnim rebootom.

Be social

Komentari