Istaknuto
28.09.2022.

Vrijeme čitanja: 6 minute Britney Spears je planetarna megazvijezda, ali 13 godina bila je žrtva robovskog odnosa.

16.09.2022.

Vrijeme čitanja: 4 minute Nego, jeste li bili na gigovima kroz ljeto? King Gizzard and the Lizard Wizard su odradili dva fantastična koncerta u Šibeniku i nakon koncerta u Pragu otkazali ostatak turneje. Ovo su potencijalno koncerti o kojima će se dugo pričati.

Film

Konačno reunion koji smo čekali – “Prijatelje” bi uskoro mogli gledati na okupu

15.11.2019. Nikolina Macešan
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Čini se kako fanovi serije Friends mogu očekivati reunion „prijatelja“ u skorijoj budućnosti. HBO Max, nova američka platforma za gledanje serija, navodno radi na tome da ponovno okupi šestoro glavnih glumaca, ali i tvorce serije, Davida Cranea i Martu Kauffman.

Iako najavljeni specijal nije potvrđen od strane HBO Maxa, gostovanje Jennifer Aniston na The Ellen DeGeneres Showu prije nekoliko tjedana možda otkriva upravo ponovno okupljanje. „Gledajte, htjeli bi da postoji nešto, ali ne znamo što je to nešto. Zato pokušavamo. Radimo na nečemu“ – rekla je Aniston u emisiji 28. listopada. Glumica je nedavno otvorila i Instagram profil, a prva objava je bila baš slika šestero „prijatelja“ koja je preplavila internet.

 

View this post on Instagram

 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM 👋🏻

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

Mini-reunion se dogodio 2016. kada se petero glavnih glumaca okupilo na specijalu posvećenom redatelju i producentu Jamesu Burrowsu kada su podijelili trenutke sa snimanja serije. Moguće okupljanje bi ipak bilo prvo od završetka emitiranja gdje bi se svih šestero glumaca ponovno našlo zajedno.

Prijatelji su serija koja je trajala 10 godina i isto toliko sezona, a iako je prošlo 25 godina od njenog početka i danas svakodnevno dobiva nove obožavatelje. Djelomice mogu zahvaliti Netflixu na kojem se serija može pogledati do kraja godine, a djelomice zbog toga što predstavlja svakodnevni život običnih ljudi s kojima se nije teško poistovjetiti.

(Visited 700 times, 3 visits today)

Komentari