kinu
30. ožujka 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Travanj nam donosi mješavinu na kakvu nismo navikli – od izglednih kandidata za Oscare do filmova koji će ili brzo utonuti u zaborav ili postati miljenici publike. Sve je na vama, dragi gledatelji.

ziherung
19. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 6 minute Gasim Ziherung. Dugo sam razmišljao i nisam u stanju sam sa sobom napraviti kompromis i reducirati njegov obujam – jedini logičan korak je ugasiti ga, pozdraviti se s čitateljstvom i pozvati vas da i dalje pratite playliste na Spotifyu koje se daju naći tako da utipkate “Ziherung *insert ime mjeseca na engleskom*”.

Glazba

Stjepan Jimmy Stanić dolazi u Vintage Industrial

stanić
Foto: Zdenko Mlinar / Facebook.com / Croatiarecordsofficial
Vrijeme čitanja: < 1 minute

Stjepan Jimmy Stanić, kultni zagrebački glazbenik, najavio je još jedan koncert koji će se održati u srijedu, 02. studenog u zagrebačkom Vintage Industrialu.

Sjajni pjevač, neponovljivi vicmaher i zabavljač davno je prerastao u istinski glazbeni fenomen i pravi zagrebački brend. U 91+ godini objavio je svoj najnoviji album istoimena imena „91+”, niže koncerte jedan za drugim, a mi se posebno veselimo svakoj novoj prilici za druženje.

Jimmy Stanić & The Boys u srijedu će ponovno osvojiti publiku, kako mladu, tako i onu stariju. Ovaj vječni mladić jazz glazbe će uz pjevačke bravure pružiti publici i stand-upovske rutine po kojima je toliko poznat.

Kako Jimmy svoje nastupe prepune šarma odrađuje kroz smijeh i već spomenuti Stand up ritual, tako vjerujemo da će osvojiti i nove obožavatelje, pripadnike mlađih generacija, jer stanke za ovog vječnog mladića – nema.

S bogatom i uspješnom karijerom, ova je legenda Hrvatske glazbe uspjela zadobiti statut najboljeg zabavljačkog šlagera i brojne nagrade,a u svojoj diskografiji broji deset albuma.

Ako ste spremni ponovno proživjeti zlatnu zagrebačku prošlost slušajući ovog vječnog šarmera, srijeda je upravo večer za vas. Jimmy nudi večer smijeha, dobre vibracije, ali ponajviše dobre glazbe.


Ovaj je sadržaj sufinanciran sredstvima Fonda za pluralizam medija Agencije za elektroničke medije.

(Visited 405 times, 4 visits today)
Be social

Komentari