Istaknuto
10.05.2022.

Vrijeme čitanja: 13 minute Zakoračili smo u tjedan Eurosonga. Prvo polufinale održava se već večeras, drugo u četvrtak, a veliko finale je zakazano za subotu. Naše ljubiteljice Eurosonga, Eva i Helena, poslušale su sve pjesme s ovogodišnjeg natjecanja i za vas sačuvale svoje dojmove.

28.04.2022.

Vrijeme čitanja: 5 minute Uoči nuklearnog rata zatvaramo Ziherung sezonu jednim hefty masnjakom kojeg čine albumi izašli u studenom i prosincu prošle godine, a u roster je uguran i poneki propušteni album kroz godinu.

Glazba

Whitesnake ponovno u Zagrebu u sklopu oproštajne truneje

22.11.2021. Emilia GiacomettiFoto: Press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Tri godine nakon koncerta na Šalati, poznati britanski hard rock bend Whitesnake ponovno dolazi u Zagreb. Legendarna grupa kojoj se ovog ljeta pridružio hrvatski pjevač Dino Jelusić, nastupat će na istom mjestu kao i prethodni put (ŠRC Šalata) u slično vrijeme, 2. srpnja 2022., u sklopu svoje oproštajne turneje. Osim Zagreba, Whitesnake je najavio datume u Beču, Budimpešti, Beogradu, Ateni Mogilovu.

Ulaznice se već mogu kupiti preko Eventima po cijeni od 240,00 kuna do 31. prosinca. Od prvog dana 2022. za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 260,00 kuna, dok će na sam dan koncerta biti potrebno dati 290,00 kuna. Ostala službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), te sva ostala Eventimova prodajna mjesta. Svi vlasnici ulaznica za koncert Steel Panther mogu s istima doći i na ovaj novi zajednički koncert s Whitesnakeom, bez posebne nadoplate.

Kao predgrupa pridružit će im se losanđeleški bend Steel Panthers, koji su ovog ljeta trebali imati solo koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture. Kako ih je sam frontmen Whitesnakea David Coverdale odabrao kao posebne goste turneje, predviđeni koncert će se spojiti s koncertom Whitesnakea i prebaciti na Šalatu.

„Nakon svih izvanrednih izazova kroz koje smo morali prolaziti u ovih godinu i pol dana, i više sam nego uzbuđen što mogu objaviti nove europske datume u 2022.! Molim se svaki dan da se sve ovo dogodi opet i da još jednom podijelimo nevjerojatne večeri zajedno i slavimo sjajno putovanje na kojem smo skoro 50 godina!” – prenosi David Coverdale za medije.

(Visited 103 times, 7 visits today)

Komentari