Istaknuto
10.05.2022.

Vrijeme čitanja: 13 minute Zakoračili smo u tjedan Eurosonga. Prvo polufinale održava se već večeras, drugo u četvrtak, a veliko finale je zakazano za subotu. Naše ljubiteljice Eurosonga, Eva i Helena, poslušale su sve pjesme s ovogodišnjeg natjecanja i za vas sačuvale svoje dojmove.

28.04.2022.

Vrijeme čitanja: 5 minute Uoči nuklearnog rata zatvaramo Ziherung sezonu jednim hefty masnjakom kojeg čine albumi izašli u studenom i prosincu prošle godine, a u roster je uguran i poneki propušteni album kroz godinu.

Film

Kralj Grohlova: Kad Foo Fightersi zapjevaju za klasik

19.07.2019. Igor Yuri Jurilj
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

OK, Foo Fighters se nepravedno nisu našli na soundtracku za najnoviju, live action verziju “Kralja lavova” (koju smo u nas pogledali prvi i izazvali burne reakcije svojom kritikom), ali je DJ Cummerbund odlučio ispraviti manjak ravnoteže u Svermiru. Meštar od mash upa filigranski je sljubio izvornu Circle of Life s hitom All My Life Foo Fightersa koji će vam uljepšati dan i možda vas motivirati da pogledate animiranu verziju “Kralja lavova” iz 1995., a možda i da odete u kino na porciju nove, fotorealistične poslastice za oko.

Bilo kako bilo, Dave Growl opet je servirao lavovske vokale:

(Visited 215 times, 1 visits today)

Komentari