navijačke
23. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 10 minute Izvadite tu majicu s motivom hrvatske šahovnice s dna ormara, otvorite si pivo, kad ga već navijači u Kataru ne mogu popiti, i krenite s nama u potragu za navijačkim duhom.

2. studenoga 2022.

Vrijeme čitanja: 9 minute Na ovim našim prostorima žanr horora nikad nije u potpunosti zaživio, iako potencijal postoji. Pokušaja je bilo, a u nastavku vam donosim malu listu preoruka za gledanje.

Glazba

Šok iz Slipknota – Preminuo bivši bubnjar i osnivač Joey Jordison

Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Fanove američke heavy metal grupe Slipknot danas ujutro šokirala je vijest o smrti Joeyja Jordisona, jednog od osnivača benda i bubnjara.

Jordison je preminuo u snu s ponedjeljka na utorak, 27. srpnja u 46. godini, no uzrok smrti još uvijek nije utvrđen. Nekoliko sati nakon objave, bend je na svojim društvenim mrežama objavio praznu crnu fotografiju, kao znak žalosti zbog velikog gubitka.

U Slipknotu do 2013.

Jordison je bio član Slipknota od njegova osnivanja, 1995. do 2013. Razlog njegova odlaska nije poznat, no pretpostavlja se da se nije dobrovoljno povukao. Jordison je priznao da boluje od neurološke bolesti koja je izrazito utjecala na njegovu karijeru kao bubnjara.

Ubrzo nakon što je otišao iz Slipknota, osnovao je bend Scar the Martyrn, no on se raspao 2016. godine. Unatoč tome, njegova karijera ovdje ne završava. Priključio se grupi Sinsaenum, gdje je svirao sve do svoje smrti.

sinsaneum
Foto: instagram.com

Karakterističan stil

Osim što je bio izrazito vješt u sviranju bubnjeva, okušao se i u sviranju gitare u bendu Murderdolls.

Članove Slipknota općenito vrlo je lako prepoznati zbog njihova karakterističnog stila, kako u glazbi tako i u odijevanju. Njihov zaštitni su znak crne maske, a članove možemo prepoznati upravo prema različitim maskama koje nose. Slipknot je ubrzo od osnivanja postao vrlo cijenjen bend te još uvijek stvara glazbu za sve ljubitelje heavy metala.

(Visited 188 times, 1 visits today)
Be social

Komentari